Unibet Hestvæddeløb

Nyt hos Unibet: Spil på heste

Er du gammel nok til at kunne huske den tid, hvor trav og galop var kæmpe sportgrene, som kunne trække masser af seere til fjernsynsskærmene? Eller har du mod på at prøve noget nyt inden for online sports betting?

Fra 1. januar i år er markedet for online spil på heste blevet liberaliseret. Det vil sige, at du nu har mulighed for at spille på heste hos forskellige udbydere.

Unibet hestevæddeløb er en af de udbydere, du kan vælge. Unibet har mange års erfaring med både online sport-betting og casinospil – og fremover tilbyder de altså også væddeløb med heste. Se deres fast trak her.

Hvorfor spille på hestevæddeløb på nettet?

Hvad er det særlige ved hestevæddeløb?
I gamle dage var det en stor begivenhed, når det var tid til trav- og galopløb. Stemningen på væddeløbsbanerne var mættet af spænding og forventning, mens højttalerne gjaldede løs med hektiske skildringer af, hvad der skete på banen.

Kan du ikke selv huske Tarok, har du måske set filmen om Danmarks “Dannebrog på fire ben”? Den skildrer på bedste vis den store popularitet som hestesporten havde. Publikum strømmede til væddeløbsbanerne, og hestene, deres kuske og ejere havde næsten samme stjernestatus som de største sportsstjerner har i dag.

Nu kan du sidde derhjemme i sofaen og opleve noget af det samme – dog slipper du for dårligt vejr og transporttid til og fra trav- og galopbanerne.

Med Unibet hestevæddeløb får du oven i købet en velkomstbonus på 100% på op til 1.500,- kr., hvis du ikke tidligere har spillet hos Unibet. Det vil sige, at opretter du en konto og indbetaler 1.500,- kr., får du det samme beløb oven i hatten.

I ro og mag kan du hjemmefra komme godt i gang med nye, spændende gambling-udfordringer inden for en sportsgren, som helt sikkert vil kræve noget nyt af dig i forhold til andet online sport-betting.

Væddeløb med heste – en udfordring af dine gambling-evner

Det kan godt være, at trav og galop er spændende og bringer minder om glorværdige sportsgrene – men selv om det ikke er nok i sig selv, så skulle du alligevel overveje online betting på hestevæddeløb.
Hvorfor? Fordi det i høj grad er en udfordring af dine analytiske gambling evner!

Heste er dyr, og dyr er uforudsigelige. Mange forhold spiller ind på, hvem der vinder, og hvem der taber. Derfor er hestesport en ideel mulighed for dig, som kan lide at nørde med analyser og researche oplysninger om de kandidater, du overvejer at spille på.

Som i al anden sport handler trav- og galopsport om held og tilfældigheder. Men der er også meget, du kan gøre for at optimere dine vinderchancer: Sæt dig ind i hestevæddeløb – hvad handler det om, hvad skal der til for at en hest vinder, og hvordan kan man spotte en vinderhest?

Dermed er det at spille på heste faktisk krævende og kræver indsigt – men samtidig er det også det, der gør det sjovt, og som giver dig indflydelse på, hvor langt du kan nå med dine indsatser.

Online gambling på heste – disse faktorer spiller en rolle

Selv om du er vant til at spille på sport online, fx fodbold, tennis eller baskeball, vil du opleve, at det er noget helt andet at spille på hestevæddeløb.

Når du skal vælge, hvem du vil satse på, er det helt anderledes faktorer, du skal vide noget om og sætte dig ind i.

Eksempelvis kan det være en fordel for dig at specialisere dig i bestemte typer af løb. Der findes nemlig forskellig hestevæddeløb, og de har hver deres særlige karakterløb.

Inden for travsporten er løbene opdelt i fx årgangsløb, hvor hestene bliver opdelt efter alder. Løbene kan også være opdelt efter køn (hingste og hopper) eller præmiesum.

Det er også godt at følge med i, hvordan det går med de forskellige heste. Søg informationer om, hvilke løb de tidligere har været med i, og hvor mange penge ejerne har tjent på dem hidtil. Det giver dig et fingerpeg om udviklingen, og om det er heste, der har potentiale til at vinde igen.

Underlaget på væddeløbsbanen kan også have en afgørende betydning. Nogle heste foretrækker et blødt underlag frem for et hårdt og omvendt.

Det betyder også, at det er en god ide at følge med i vejrudsigten. Er det regnvejr, vil det selvfølgelig gøre underlaget mere blødt – og hvis det er en hest, som præsterer dårligt under sådanne vilkår, er det en faktor, du skal tage med i betragtning.

Med andre ord er der masser af viden, du kan opsøge for at gøre dig klogere på, hvilken hest du skal spille på, og det er noget af det, der er sjovt ved online betting på hestevæddeløb.

Hvorfor vælge Unibet hestevæddeløb?

Tidligere var det sådan, at Danske Spil havde monopol på hestespil i Danmark. Men i 2017 besluttede Folketinget, at markedet skulle åbnes, så også andre aktører kunne gøre sig gældende.
Fra i år er det nu muligt at vælge Unibet hestevæddeløb – og hvad er så fordelen ved det?

Som tidligere nævnt giver Unibet hestevæddeløb en velkomstbonus, hvis du er førstegangsbruger. Det vil sige, at du kan få op til 1.500,- kr. til at komme i gang med ud over det, du selv lægger i puljen.

Desuden har Unibet siden 1997 tilbudt et bredt udvalg af spil med fokus på god kundeservice, og de har opnået flere priser for deres produkter. Du har derfor masser af muligheder, hvis du har fået mod på at kaste dig ud i Unibet hestevæddeløb.