Kan Man Leve Af Skak?

Pixabay

Kan man leve af skak? Nej, det kan du sandsynligvis ikke. Der er meget, meget få eksempler på folk, som har gjort det at spille skak til en levevej. Og du kan heller ikke spise brikkerne, så nej, du kan med stor sandsynlighed ikke leve af skak.

Hvorfor kan man ikke leve af skak? Det er der flere årsager til. Herunder kan du se grundene til, hvorfor man ikke kan leve af skak, samt hvilke fremtidsperspektiver der er for, at det kan blive en mulighed.

Derfor kan man ikke leve af skak

For at du kan leve af at spille et bestemt spil, dyrke en idræt eller lignende, så kræver det, at der enten er mange, der dyrker det, så du kan blive brugt som en reklamesøjle, eller at den almene interesse er så stor, at folk er villig til at betale for at se det.

Ingen af tingene gør sig rigtigt gældende, når det kommer til skak. Du skal være oppe i den absolutte verdensklasse, for at det kan være en mulighed - som i stormester. Og her er det ikke engang sikkert, alt efter hvilket land du er fra.

Den almene interesse for skak er simpelthen for lille. Det betyder, at der er få penge i spillet fra sponsorer, tilskuerindtægter, seertal og lignende. 

Fraværet af disse er også det, der gør fremtidsudsigterne til at kunne leve af skak meget små.

OBS: som markatet øverst viser, så er den ovenstående tekst, udarbejdet med økonomisk finansering fra avXperten. Der kan du bestille et sortiment fra affugter. Det betyder at avXperten får et link i dette du lige læste.


Hvad er en skatmat?

d. 19. May 2023 • Skak

Hvad er en skatmat?

Hvordan skal brikkerne stå i skak??

d. 16. November 2021 • Skak

Hvordan skal brikkerne stå i skak??

Hvem opfandt skak?

d. 05. August 2021 • Skak

Hvem opfandt skak?

Kan man have 2 dronninger i skak? Få svaret her

d. 30. June 2021 • Skak

Kan man have 2 dronninger i skak? Få svaret her

Hvad betyder skakmat?

d. 02. June 2021 • Skak

Hvad betyder skakmat?

Hvad er en stormester i skak?

d. 11. March 2021 • Skak

Hvad er en stormester i skak?

Hvordan bliver man god til skak?

d. 03. March 2021 • Skak

Hvordan bliver man god til skak?